MettingsVI

От 21 до 23 юни в зала „Славейков” на Френския институт в България очакваме програма от филми, дискусии и първия по рода си форум „Кино в училище“. 
Програмата на шестото поредно издание на фестивала можете да намерите тук.

 

                                                                         

Последни новини

sait festival2016

Фестивал 2018

За пета поредна година фестивалът ще покаже на българската публика селекция от филми на млади и обещаващи европейски режисьори.
Очаквайте още: вдъхновяващи срещи, непоказвани досега филми в България, специална програма по кинообразование за ученици, открита лекция на тема "Музика и съвременно кино", дискусия на тема "Използването на архивните кадри във филмовото творчество", с участието на Йоана Грудзинска, Леа Тодоров и Елица Георгиева, концерт...

sait festival2016

Кино за младежи

От 18 до 22 юни 2018г. в рамките на фестивала за пети пореден път ще се проведе програма, посветена на младежката публика. Ученици от столични гимназии ще имат възможността да открият специална програма от филми, да се срещнат с авторите им, както и да получат интересен и конкретен опит в сферата на киното. Всички прожекции за ученици са напълно безплатни.

sacs

Станете наш партньор

Станете част от "Срещи на младото европейско кино" и подкрепете младите кинотворци, развитието на    младежката публика и присъствието на европейско кино в България.     

Институции, спонсори, неправителствени организации, учебни заведения, медии и всички онези от вас, които смятат, че бихме могли да си партнираме, свържете се  с нас!

 

Home